tälta i piteå havsbad!

Imorgon åker jag tillsammans med en kompis till piteå havsbad, där ska vi tälta. På dagarna sola och bada, upptäcka och göra saker som går göra där. Nu har jag nästan packa klart inför resan lite kvar.. Jag längtar:) 

Glädjefull morgon!

Vaknde upp idag på morgonen  från min säng och när jag tittade ut gennom mitt fönster, var himmulen helt blå inget moln vad jag kunde se. Jag åt frukost utomhus på våran altan, det var varmt och skönt samtidigt kunde man njuta av en god frukost tillsammnans med lillasyster och mamma. 

 


Klippning!

Idag har jag och min storasyster varit till skellefteå för att klippa oss på attityd, jag blev nöjd med min nya frisyr, det blev kortare och lite uppklippt efter att vi varit och klippt oss så körde jag bil till maxi där skulle vi handla.

Ja, nu är det den 22 juni och jag funderar litegran på vad jag vill göra ikväll, nu vet jag vad jag vill och behöver göra först läsa en bok som heter twailit (på engelska), sedan tvätta kläder, umgås med familjen och sedan skriva dagbok med tända ljus.

Dagen efter studenten!

Igår var det en stor dag för mig och flera andra elever som gått alla 3 eller 4 år på gymnasiet som skulle ta studenten, äntligen! Dagen började tidigt på morgonen för att göra mig klar för studenten och sedan ta bussen till skolan där på Cafeterian på skolan träffar jag klassen vi ska ta studentfoto! Efter studentfoto åt vi champanjfrukost. sedan började vi gå mot kyrkan bonstan för att klä skrindan klart, men efter det gick vi tillbaka till kyrkan för att träffa våra mentorer som gav oss betyg och kram, trevligt. Sedan gick vi in till kyrkan, åka skrinda runt i stan, roligt. sjöng en sång vid torget, sedan åkte jag hem med familjen, trevligt för att sedan åka till stan äta en god buffe på scandik med familjen:) kvällen var trevlig med klassen och station 8.

Just nu känner jag mig lite trött, för att det blev en lång studentkväll:)   

En vecka kvar till studenten!!!!

Idag har det varit en vanlig men lite annorlunda dag på skolan, dagen började med att jag träffade min stödlärare för att få skriva underskrift på min studeiplan, det kändes bra:) sedan sa vi hejdå till varandra. På pedagogiska lektionen träffade jag klasskomisar, vi skrev en utvardering av kursen. Jag och en klasskomis väntade en stund på några klasskomisar för att sedan skulle de klä ut sig till sportidoler som är vårat tema i klassen! Jag var utkläd till Carolina klyft, det kändes bra. Efter att några från klassen och jag hade sätt på en föreläsning inne i middgård som handlade om EU, det var ganska intressant tycker jag, han som berättade var bra på få med hans deltagare så att de lyssnade och påverkade. Jag gick och åt lunch inne i matsalen själv idag, men det siter andra där också . Endel i klassen hadde ätit och andra skulle gå på någon matstäle på stan för att äta. Efter lunch gick jag till bilden för att göra klart bilduppgiften, det handlade om att tänka ut ett mine som man har varit med om och sedan använda sig av olika hjälpmedel, det kan vara papper med olika färger, tidningar, egan foton som man sedan gör en bild av utifrån det minne man har valt att arbeta med. Mitt resultat blev jag nöjd med en ram med en bild i som jag hade utifrån min kreativitet och hjälpmedel har skapat. Jag hade valt ett minne från ett ridläger som jag har varit på för några år sedan, det var en kreativ och rolig uppgift. Klasskompisarna hade också gjort finna bilder, med deras minnesbild. 

Hemma idag hade jag tänkt att fara och springa, jag och storasyster Ann har fuderat på att träna infär att springa tjejmilen i stokholm i år den 31/8-09 så vi springer utifrån ett träningshema i veckan är det 5 pass men jag kände att det blir nog 4 pass den här vekan så jag tar bort ett pass. Så idag hemma kommer jag att fortsätta sticka på min tröja med bra musik till, ta en kort cykeltur, träna på engelska, umgås med familjen.


Ha en trevlig och myssig kväll! 


RSS 2.0