Två riktigt härliga dagar!

Den här helgen har varit helt underbar, två riktigt härliga dagar. I lördags började dagen med att äta en god och näringsrik frukost! Vid 10 tiden bestämde jag mig för att ta på mig löparkläder för att gå ut och springa mot istermyliden 5 km och 5 km tillbaka, det var härligt men varmt. Vid 14 tiden började jag, Jenny och Ann gå till byns badplats korengersjön, då vi gick längs en stig för att komma fram till badplatsen. Jag tycker att det var kallt i vattnet men skönt.

Idag är det mors dag, Vi firar mor. På morgonen bjöd vi på en god smörgårdstårta och så fick hon var några presenter av oss barn och pappa gav henne en vacker blombukett. idag har jag också solat och läst en engels bok som heter agly betty and big munth, den här boken är bra och jag rekomenderar den. I familjen har vi spelat brännboll, det var roligt.

Ha en fortsätt bra dag!!

funderingar..

Idag är det skola, det kommere att blir trevligt. Efter skolan ska jag ringa till culture care, skriva klart resten till au-pair resan. En person som jobbar på culture care hade nämligen ringt till mig i tisdags och hon sa att jag skulle göra om lite grejer så att alla papper blir renskrivna och klara t ex färgat kollage, renskrivning av personligt brev klart igår! Idag ska jag försöka att bli klar med sådant som behöver bli klart och skicka iväg dessa.


imorgon blir det två prov!

Idag har det varit en bra dag på skolan vi har börjat se en film på en av våra lektioner, den verkar vara bra. och musiken var vi inte så många pga några är utomlands. 

Nu är det inte många veckor kvar på skolan tills jag och andra elever som går ut trean tar studenten, det känns skönt men lite ledsamt över att lämna klasskompisar och andra kompisar och lärare som jag har lärt känna under min tid på gymnasiet, det har varit en bra tid. Men innan jag slutar skolan är det två kurser kvar som jag behöver fokusera mig på och det är kommunikation och engelska A. Den stora dagen är imorgon då skriver jag sista nationela prov i eng a och kommunikation prov.   

Nu har jag äntligen fåt veta om jobb i sommar då ska jag och Ann jobba på hemtjänsten i Lövånger det ska bli intressant, jag har jobbat på hemtjänsten i Bureå sommaren 2007 och det känndes som ett bra jobb! Jag tycker att det är roligt att jobba med äldre människor. 


Just nu är det mycket på skolan!

Nu är det inte många veckor kvar till jag och flera andra som ska ta studenten! Men innan studenten ska jag skriva 4 olika prov, nästa vecka.

Så nu ikväll blir det att plugga! och gå ut för en härlig löpartur:)

  

Vacker natur!

Helgen har varit bra men lite tråkigt väder. I lördags har jag  vädret varit regnit och målnigt, på kvällen tog jag cykeln för att cykla mot kåsbölle, det var härligt. Idag söndag har det varit växlande målnighet så då passade jag på att gå utt och sola och gå på en härlig promenad längst ett naturskönt område, under promenaden kunde jag se en ren som stod på en lägda och betade gräs.

Imorgon är det skola att se fram emot.

Trevlig fortsätning:)


Nu var det ett tag sedan jag skrev på min blogg...

Nu var det ett tag sedan som jag skrev på min blogg, för att jag har inte haft tillgång till internet hemma och på skolan har jag inte haft tid för att skriva. Men nu ska jag bli mer aktiv på min blogg  och försöka att skriv några gånger i veckan!

Idag är det lördag och det känns bra med helg. Jag ska vara hemma idag för att lyssna på att välja glädje, ta en cykeltur:) kanske rida våran häst Harmoni om vädret tillåter, fortsätta att sticka en röd tröja som jag har påbörjat:) ikväll blir det nogg baka något gott och se en film med pappa.   

Ha en bra helg!

RSS 2.0